Mijn Autokopen.nl

0 × Nieuwe Peugeot 308 gevonden

Merk en model keuze

Uitvoering

Prijsklasse

Prijsklasse

  1. tot
Brandstof

Brandstof

Filter resultaten

Helaas, uw zoekopdracht levert geen resultaten op

Op dit moment worden er helaas geen auto's geadverteerd die aan jouw zoekopdracht voldoen. Wil je op de hoogte gehouden worden als er in de toekomst wel auto's voldoen aan deze zoekopdracht? Bewaar dan u zoekopdracht.

Bewaar je zoekopdracht Bekijk het totaaloverzicht

Mijn bewaarde auto's

  • U heeft nog geen bewaarde auto's

toon alle bewaarde auto's

Nieuwe Peugeot 308 kopen

De Peugeot 308 werd geïntroduceerd in het jaar 2007 en in 2014 opgevolgd door de tweede generatie 308. Sindsdien is het een van de populairste zakenauto’s van Nederland. Het meest gewild is de stationwagen 308 SW, maar ook de vijfdeurs hatchback kan op veel interesse rekenen. In 2017 kreeg de Peugeot 308 een subtiele facelift, waardoor de auto weer helemaal in lijn is met de recente Peugeot-modellen. Naast koop is ook het (private) leasen van de 308 interessant. 

Peugeot 308 uit voorraad

De Peugeot 308 is een ruime en moderne gezinsauto die van alle gemakken is voorzien. Kopers kunnen kiezen uit een breed aanbod benzine- en dieselmotoren. De populairste motoren zijn de Puretech-benzinemotoren en de HDi-diesels, die beide met handbak leverbaar zijn. Het 'normale' topmodel is de 308 GT met 180 pk sterke diesel of 205 pk sterke benzinemotor, het sportieve topmodel is de 308 GTi met 250 of 270 pk. Gewild is ook de uitvoering GT-Line, die sportievere looks en een rijke standaarduitrusting heeft. 

Nieuws headlines

De nieuwe Peugeot 308 SW

Autonieuws 23 juni 2021

Peugeot presenteert de nieuwe 308 SW. Het model combineert een… Lees meer

Nieuwe Peugeot modellen op voorraad