Speciaal voor Nederland heeft Fisker technische aanpassingen aan de Karma doorgevoerd zodat deze sportsedan voortaan onder het tarief van 0 procent bijtelling valt. Degenen die al een Fisker Karma bezitten kunnen dankzij een upgrade pakket ook van het belastingvoordeel genieten. 

Zojuist heeft Fisker Nederland bekendgemaakt wat officieus al rond zoemde: de elektrische Karma is voortaan verkrijgbaar in een uitvoering die slechts 47 g/km aan CO2 uitstoot. Daardoor profiteren leaserijders van het meest bijtellingsvriendelijke tarief: als ze dit jaar een leasecontract aangaan voor deze 'Dutch Edition' worden ze de gehele contractperiode van 60 maanden vrijgesteld van bijtelling ('0 procent tarief'). Voor de auto hoefde al geen BPM of wegenbelasting (mrb) te worden betaald. 

Speciaal voor Nederland heeft Fisker Automotive technische aanpassingen doorgevoerd om de CO2-uitstoot van 53 naar 47 g/km terug te brengen. Inmiddels heeft Fisker Nederland een RDW EGWC-erkenning verkregen om deze aanpassingen ook zelf te mogen doorvoeren. Dankzij de erkenning bieden de officiële Fisker-dealers in Hilversum en Breda ook de huidige Karma-eigenaren een upgrade pakket aan, 'tegen een aangepast tarief'. De auto's worden daarbij zodanig gemodificeerd dat hun eigenaren voortaan eveneens 0 in plaats van 14 procent gaan bijtellen.

Vanwege de te verwachten belangstelling hebben de dealers een aantal Dutch Editions in de meest courante lakkleuren opvoorraad genomen. Deze zijn direct leverbaar. Natuurlijk kan een Karma Dutch Edition in een andere kleur - of aangepaste uitvoering - besteld worden. De prijzen beginnen bij 117.975 euro inclusief btw.