Seat introduceert nieuwe Ecomotive Lease-uitvoeringen voor modellen met 14 procent bijtelling. Door de lagere catalogusprijs zijn deze uitvoeringen voor zakelijke rijders nog interessanter.

Met 14 procent bijtelling alleen is de leaserijder niet meer te verleiden. Daarom komt Seat nu met aantrekkelijk geprijsde Ecomotive Lease-uitvoeringen, die een lage catalogusprijs combineren met een rijke uitrusting. Een lagere prijs betekent: minder bijtelling.

De Leon Ecomotive, met 110 pk sterke 1.6 TDI dieselmotor, bijt het spits af. Deze motoruitvoering valt als driedeurs, vijfdeurs en stationwagon in de 14 procent bijtellingscategorie. Seat komt met twee Ecomotive Lease-uitvoeringen: Comfort en Sport.

Die eerste is uitgerust met onder andere een navigatiesysteem met 5,8 inch beeldscherm, Bluetooth, cruise control, airconditioning met climate control en 16 inch lichtmetalen wielen. Deze uitvoering kost 23.450 euro, voor de driedeurs. Dat betekent een bijtelling van 115 euro per maand – bij een inkomstenbelasting van 42 procent. De ST (stationwagon) kost 1.150 euro meer.

De Ecomotive Lease Sport vult de uitrusting aan met full-led-verlichting, Alcantara/lederen sportstoelen en privacy glass. Deze kost als driedeurs 24.750 euro, oftewel 121 euro bijtelling per maand. De Ecomotive Lease-uitvoeringen zijn per direct te verkrijgen.