De eerste foto’s van de vernieuwde Porsche zijn opgedoken. Het officiële debuut volgt volgende maand op de IAA Frankfurt

Porsche heeft de vernieuwde 911 niet geheim kunnen houden tot aan de onthulling. Foto’s van het vernieuwde model circuleren over het internet. Daarop is te zien dat de uiterlijke wijzigingen bescheiden maar wel duidelijk aanwijsbaar zijn.

Aan de voorkant van de vernieuwde 911 zien we een nieuwe bumper met forse luchtinlaten. Deze zijn voorzien van kleppen die gesloten kunnen worden voor een betere aerodynamica. Verder heeft de 911 vernieuwde led-dagverlichting en iets andere koplampen. Achteraan is er een nieuwe bumper, met uitlaten die nu in het midden zijn geplaatst. Het afdekrooster boven de motor heeft verticale in plaats van horizontale lamellen.

Eerder werd al bekend dat alle versies van de Porsche 911 een nieuwe 3,0 liter zescilinder turbomotor krijgen. Het minimale vermogen stijgt met 20 pk naar 370 pk. Onveranderd is er keuze uit een handbak met zeven versnellingen of een automaat met hetzelfde aantal verzetten.

Op de IAA in Frankfurt vindt het publieksdebuut van het vernieuwde model plaats, later deze maand verwachten we de eerste officiële informatie.