Teaser Kia Trail'ster

De conceptcar die Kia volgende maand onthult draagt de naam Trail'ster. Het wordt een off-road uitvoering van de Soul, maar dan met cabriodak.

En weer is er een teaser van de conceptcar die Kia zal presenteren op de Chicago Auto Show, op 12 februari aanstaande. Dit keer zien we een deel van de achterzijde. De naam van het studiemodel luidt Trail'ster. 

In 2009 kwam al de pick-up Soul'ster voorbij, in 2012 de sportcoupé Track'ster. Beide waren gebaseerd op de Kia Soul en we verwachten dat deze ook de basis vormt voor de Trail'ster. Dat past ook goed bij de doelgroep voor de nieuwe conceptcar: 'stadsbewoners die de stad willen ontvluchten' en 'daarbuiten naar avontuur zoeken'. 

Naast de off-road stijlkenmerken die de teasers onthullen zal de Kia Trail'ster ook iets weghebben van een cabrio. Want de conceptcar krijgt een canvas vouwdak dat over de gehele lengte van de auto kan worden geopend. 

De opgeruigde Soul wordt voorzien van een turbo brandstofmotor vóór plus een elektromotor achter. Deze hybride lay-out maakt elektrische All-Wheel Drive mogelijk. Over een week hopen we meer te kunnen vertellen over de Kia Trail'ster.