Drie totaal verschillende auto's debuteren, naar welke gaat jouw voorkeur uit? Er staan enkele belangrijke showroomintroducties aan te komen, de merken verstrekken daarom alvast de prijzen. En speciaal voor dit pinksterweekend hebben we nieuwe evenementen en acties gepubliceerd.

Op basis van feedback heeft General Motors de nieuwe Chevrolet Camaro ontworpen. Er zijn drie belangrijke verbeteringen: ontwerp, technologie en prestaties. Verder verschijnt de Camaro voor het eerst in circa 50 jaar met een viercilindermotor.

Toyota onthult een nieuwe generatie van zijn trouwe werkpaard, de Hilux. De pick-up is weer helemaal bij de tijd en verschijnt in twee- en vierwielaangedreven versies. Ook kun je kiezen uit een enkele of dubbele cabine. De in Turkije onthulde sedan Fiat Aegea vormt de basis voor de opvolger van de Bravo, die we later dit jaar verwachten.

Prijskaartjes

Seat start per direct met de verkoop van de vernieuwde Ibiza, vanafprijs 12.950 euro. BMW zet vernieuwde 3 Serie eind juli de in de showroom. Er zijn drie dieselversies met 20 procent bijtelling. Ook niet onbelangrijk zijn de prijzen van de vernieuwde '7 procent bijtelling' Mitsubishi Outlander PHEV. Behalve prijskaartjes verstrekt Renault ook motorspecificaties van de nieuwe SUV Kadjar.  

Renault Kadjar

Verder nieuw op Autokopen.nl

Nu de Land Rover Freelander van de markt is vonden we het tijd om opvolger Discovery Sport uit te proberen. De SUV met MPV-eigenschappen positioneert zich in de autotest als een voorbeeldig adoptiekind. Een aanrader deze week is de fotorubriek, met fotoreporatages van onder meer de Renault Kadjar en Chevrolet Camaro.

Onze actierubriek biedt weer een scala aan nieuwe voordeeltjes. En in de evenementenrubriek staan vooral veel leuke uitjes voor de pinksterdagen. Naast de bekende Pinksterraces zijn er bijvoorbeeld ook toertochten, meetings, oldtimershows en 4WD-evenementen. Geniet van het lekker lange weekend!