Mijn Autokopen.nl

Park Porsche

Meeting klassieke en moderne Porsches

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Porsche Macan S en S Turbo

Ben je een Porsche-fan en lijkt het je leuk andere Porsche-liefhebbers te ontmoeten? Of heb je een Porsche en vind je het leuk deze te laten zien aan anderen? Kom dan naar de meeting Park Porsche.

Classic Park Festivals organiseert op zondag 1 juni 2014 de meeting Park Porsche. De parkeerplaats en open ruimte rondom het Classic Park in Boxtel worden die dag ingericht als showpaddock en ontmoetingsplek. Er is plaats voor vijfhonderd auto's van het iconische sportwagenmerk.

Tijdens Park Porsche zijn alle mogelijke Porsche-modellen te zien, van klassieke tot hedendaagse. Ook in het Classic Park-museum, dat circa 120 exclusieve auto's herbergt, staan altijd wel een aantal exemplaren van het Duitse merk. 

De mooiste exemplaren op Park Porsche dingen mee naar prijzen tijdens het Concours d'Élégance. Een  jury van deskundigen zal de wagens beoordelen op verschillende criteria. Rondom de showpaddocks verrijzen kraampjes van bedrijven. Heb je zelf onderdelen of automobilia te koop dan kun je meedoen met de Swapmeet. 

Tijdens Park Porsche is niet alleen het museum in het Classic Park open. De winkel met autolifestyle artikelen en het restaurant Miglia Lounge zijn eveneens toegankelijk. 

Wanneer:
1 juni 2014
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Meer informatie:
porsche.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad

Meer Porsche 61 tweedehands auto's
Tags: porsche oldtimers festival