Mijn Autokopen.nl

PSC Classic Day - Porsche Edition

Occasionshow in het Classic Park

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Klassieke Porsche 911 T Coupé

De eerste PSC Classic Day wordt gewijd aan Porsche. Occasions van dit Duitse sportwagenmerk gaan in de verkoop. Combineer de beurs met een bezoek aan de rest van het Classic Park. 

In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 september wordt op het Classic Park in Boxtel voor het eerst een PSC Classic Day georganiseerd. Centraal staat de Porsche-occasionshow waar handelaren en particulieren hun Porsche te koop aanbieden. Alle exemplaren worden voorzien van een informatiekaart. Meer informatie over de auto is te vinden in de catalogus, die tijdens het evenement verkrijgbaar is.

Natuurlijk is zo'n verzameling Porsches niet alleen interessant voor kopers, maar ook voor liefhebbers van het Duitse sportwagenmerk. Bovendien krijgen Porsche-rijders op deze dag gratis toegang tot het gehele park. Door hun auto's op het parkterrein bij elkaar te parkeren ontstaat een mooie showpaddock.

Het Classic Park biedt ook een oldtimermuseum. De meer dan honderd klassiekers die er te zien zijn kunnen bijna alle gekocht worden. Waar vind je dat? Het park biedt verder faciliteiten als een klassieker-lifestyleshop, het restaurant Miglia Lounge en een werkplaats voor oldtimers. Allemaal open voor bezoekers, bijvoorbeeld om een lunch met Duits tintje te nuttigen. 

De Classic Day Porsche Edition is door de Belastingdienst goedgekeurd als evenement voor 'geschorste klassiekers'. Een mooie gelegenheid om 'het oudje' nog eenmaal van stal te halen dit jaar.

Wanneer:
13 en 14 september 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (korting voor kinderen en mindervaliden); Porsche-rijders gratis
Meer informatie:
psc-events.nl/

Nu op voorraad

Meer Porsche 61 tweedehands auto's