Mijn Autokopen.nl

Brabantse Winterrit

Kaartleesrit voor Mini-rijders

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Klassieke Mini

Bij de Brabantse Winterrit wordt geen 'bolletje-pijltje' kaartleessysteem gebruikt, maar een 'T-systeem'. Mini-rijders kunnen ontdekken wat dat inhoudt op 18 januari 2015. 

De Mini Seven Club Nederland gaat snel van start in 2015. Na de Oud en Nieuw Rit op 4 januari volgt al op zondag 18 januari de Brabantse Winterrit. Deze telt mee voor het MSCN-clubkampioenschap maar is tevens open voor niet-leden die een Mini rijden.

Een camping nabij Nistelrode vormt de start- en finishlocatie. De plek ligt bij natuurgebied De Maashorst dat bossen, heide, vennen, stuifduinen en beekjes biedt. Ook zie je dieren lopen op de begrazingsgebieden. Kortom, een fraaie omgeving om te toeren.

De Brabantse Winterrit is een kaartleesrit. Maar let op, je zoekt de route niet aan de hand van het veelgebruikte 'bolletje-pijl' systeem maar met behulp van een T-systeem. Dat is weer eens wat anders en het gepuzzel zal vast voor de nodige hilariteit zorgen. De rit is ongeveer 65 km lang. 

Na afloop krijg je een kop soep of een broodje worst. Lekker om op te warmen en tegelijk na te praten met mede-Mini-rijders over deze leuke dag. 

Wanneer:
18 januari 2015
Openingstijden:
vanaf 11.30 uur
Plaats:
start: mini-camping Uitgerust
Menzel 32
5388 SZ Nistelrode
Nederland
Prijs:
€ 10,00 (clubleden € 5,00)
Meer informatie:
www.minisevenclub.nl/

Nu op voorraad

Tags: mini puzzelrit