Mijn Autokopen.nl

7e VW-Sportmania VAG air & water cooled meeting

Pinksteren vier je met Volkswagen-fans

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Volkswagen Golf

Iedereen met een Volkswagen wordt uitgenodigd om op pinksterzondag aanwezig te zijn op de VW-Sportmania meeting. Het doel: samen veel plezier maken.

Zondag is altijd de saaiste dag van het pinksterweekend. Gelukkig organiseert autoclub VW-Sportmania een leuke meeting in Mook, ten zuidoosten van Nijmegen. Honderden liefhebbers met een Volkswagen zullen het landelijke dorpje aan de Maas een dag op de kaart zetten. 

De meeting staat open voor lucht- en watergekoelde Volkswagens. De leeftijd van de auto doet er niet toe. En of je nu een overbekende Golf hebt, een klassieke Kever, een flitsende Scirocco of een onbekende Lupo, de organisatie en andere liefhebbers zijn blij met je komst. 

Deelnemers mogen - gratis - vanuit hun kofferbak spulletjes verkopen die te maken hebben met Volkswagen of andere merken van de Volkswagen Groep ('VAG'). Een jury beoordeelt ondertussen de aanwezige auto's en deelt prijzen in vier categorieën uit. Tijdens de meeting worden ook demonstraties gegeven. 

De VW-Sportmania meeting is leuk voor het hele gezin. Aan de Maas wordt een gezellig terras geplaatst. Er wordt in activiteiten voor de kinderen voorzien. En er zijn kraampjes met koopwaar.

Wil je met een oldtimer meedoen, neem dan via onderstaande website contact op met de organisatie. Deze probeert een evenementenvergunning te krijgen van de Belastingdienst. 

Wanneer:
24 mei 2015
Openingstijden:
van 11.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Kadeweg
1091 RA Mook (L.)
Nederland
Prijs:
€ 10,00 per auto, passagiers gratis
Meer informatie:
www.facebook.com/VW.Sportmania

Nu op voorraad