Mijn Autokopen.nl

Esperienza Alfa Romeo

Alfisti vermaken zich op het Classic Park Festival

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Met de geheel nieuwe Giulia schrijft Alfa Romeo weer een nieuw hoofdstuk geschiedenis. Op het Esperienza Alfa Romeo draait het echter een dagje om de klassieke en exclusieve modellen uit de Alfa-historie.

Het Italiaanse merk Alfa Romeo bestaat al sinds 1910. In de 105-jarige geschiedenis introduceerde het vele fraaie coupé's, cabriolets, sportieve gezinsauto's en andere modellen. Wie heeft er niet gehoord van de (klassieke) Giulietta, Spider, Alfasud en 8C Competizione? Liefhebbers van zulke klassieke en exclusieve modellen kunnen hun hart ophalen tijdens Esperienza Alfa Romeo.

Het festival vindt plaats op zondag 27 september 2015 in het Classic Park aan de rand van Boxtel. Het Park zelf bestaat uit een werkplaats, lifestylewinkel, het restaurant Miglia Lounge en een museum. In het museum staan ongeveer honderdtwintig oldtimers. Natuurlijk vind je er op 27 september een aantal bijzondere Alfa's tussen. 

De activiteiten van Esperienza Alfa Romeo vinden plaats rondom de gebouwen. Daar kunnen circa vijfhonderd showauto's staan. Iedereen die in een Alfa naar het festival komt mag de auto er parkeren. Bovendien ontvangen de eerste honderd Alfa-rijders gratis toegang (voor aanmelding zie onderstaande website), de volgende kunnen voor slechts 5 euro een ticket kopen dat toegang geeft tot alle faciliteiten en activiteiten. Omdat de Belastingdienst goedkeuring heeft gegeven aan dit evenement kunnen ook geschorste oldtimers van de partij zijn. 

Alfa Romeo Giulia TI Super 1965

Gelukkig maar, want lijkt het je niet leuk om professioneel op de foto gezet te worden met je Alfa Romeo? Of om met je keurig opgepoetste Italiaan mee te dingen naar de prijzen in het concours d'élégance? Wie nog overbodige onderdelen, accessoires of automobilia heeft kan ze aanbieden op de Swapmeet. Ook bedrijven bieden producten aan. Kortom, Esperienza Alfa Romeo biedt genoeg om je een dag lang te vermaken, samen met andere Alfisti. De Classic Park-faciliteiten blijven tot 2 uur na het eind van het festival (tot 18 uur) geopend.

Wanneer:
27 september 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (korting voor clubleden en kinderen van 5 tot en met 12 jaar, kinderen tot 5 jaar gratis)
Meer informatie:
alfaromeo.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad