Mijn Autokopen.nl

Generation Mini 2016

Festival voor klassieke en hedendaagse Mini's

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Het merk Mini kent veel fans. Naast de iconische klassieker verschijnen steeds meer nieuwe uitvoeringen. Tijdens Generation Mini draait het om al deze wagens én hun liefhebbers. Kom dus ook.

Tegenwoordig worden nieuwe Mini's deels in Nederland geproduceerd. Maar zie je de auto liever als een typisch Brits product, prima. Wie houdt er nu niet van het klassieke, slechts 3 meter lange autootje? Ook de nieuwe generatie Mini-modellen, onder BMW-bewind geproduceerd sinds 2001, zijn populair. De kart-achtige rijeigenschappen dragen hier natuurlijk aan bij. 

Klassieke Mini

Op zondag 5 juni 2016 is het tijd voor Generation Mini: het Classic Park-festival voor de klassieke en hedendaagse Mini, en iedereen die erin rijdt of ervan houdt. Omdat het beleveniscentrum een mooie parkeerplek met bijna vijfhonderd showplaatsen heeft worden Mini-eigenaren en -clubs opgeroepen om te komen. De eerste honderd chauffeurs met een thema-auto krijgen zelfs een voordeelticket voor 5 euro.

Wat er verder te zien is deze dag? Op de Swapmeet verkopen geselecteerde bedrijven en particulieren onderdelen en automobilia. De aanwezige Mini's dingen mee naar leuke prijzen in een Concours d'Élégance. Hun rijders kunnen samen met de auto tijdens een fotoshoot vastgelegd worden op de gevoelige plaat. 

Het festivalticket geeft ook toegang tot de Classic Park-gebouwen. Deze bestaan uit de evenementenzaal Two Tone, het museum met 140 klassieke en exclusieve auto's, een lifestylewinkel met autogerelateerde artikelen, een werkplaats voor restauratie en het restaurant Miglia Lounge.

Tickets en evenementenregeling

Via ondergenoemde website kunnen tickets besteld worden. Oldtimereigenaren die gebruik willen maken van de evenementenregeling van de Belastingdienst kunnen er ook lezen hoe zij daarvoor in aanmerking komen. 

Wanneer:
5 juni 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.30 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (diverse kortingen mogelijk)
Meer informatie:
www.classicpark.nl/

Nu op voorraad