Mijn Autokopen.nl

DoDa-rit

Kaartleesrit in de avond voor Mini-rijders

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Mini Classic

DoDa - kort voor Dijk Op Dijk Af - rijden in de donkere avonduren, al puzzelend in de Mini, je moet 't maar durven. Leuk is het wel - en vooral verrassend.

De Dijk Op Dijk Af-rit, kortweg DoDa, is een kaartleesrit voor Mini-rijders. Het 'creatieve puzzelelement' waarmee je als equipe je weg moet vinden blijft een verrassing tot de start. En alsof dat niet spannend genoeg is, de rit vindt ook nog eens plaats in de avonduren, wanneer de zon al onder is. Je moet 't maar durven. 

De totale lengte van de rit is ongeveer 60 km. De tocht voert door de omgeving van Drimmelen, een dorp dat door de rivier Amer van De Biesbosch wordt gescheiden. Het vele water ten noorden van Drimmelen en het voormalig turfwinningsgebied ten zuiden verklaren de aanwezigheid van het grote aantal dijkjes. Als je daarop maar niet verdwaalt!

Inschrijven kun je op de avond zelf, zaterdag 12 november vanaf 20 uur, in café-restaurant 't Voske dat uitzicht biedt op de Amer en De Biesbosch. Een uur later wordt gestart. 't Voske is tevens de finishlocatie, waar de prijsuitreiking plaatsvindt zodra de uitslag bekend is. Voor clubleden telt de rit mee voor het clubkampioenschap. Niet-leden kunnen deelnemen zolang ze in een Mini rijden.

Wanneer:
12 november 2016
Openingstijden:
vanaf 20 uuur
Plaats:
start: café-restaurant 't Voske
Biesboschweg 15
4924 BB Drimmelen
Nederland
Prijs:
€ 10,00 per equipe (leden Mini Seven Club of Mini Club Brabant € 5,00)
Meer informatie:
www.minisevenclub.nl/

Nu op voorraad

Tags: mini puzzelrit