Mijn Autokopen.nl

VW Aircooled Festival 'Beautiful Budel'

Kamperen, onderdelenmarkt en gezellig samenzijn

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Volkswagen camper

Het VW Aircooled Festival biedt een groots opgezette onderdelenmarkt met handelaren uit heel Europa. Maar de deelnemers komen misschien wel meer voor de gezellige camping waar ze kunnen overnachten in of tussen de luchtgekoelde Volkswagens.

Het Noord-Brabantse Budel is al enkele jaren de locatie van het VW Aircooled Festival, daarom krijgt het evenement nu de toevoeging 'Beautiful Budel'. Op vrijdag 9 september begint de meeting, wanneer bezoekers met een luchtgekoelde Volkswagen zich melden op de camping. Ook luchtgekoelde voertuigen op basis van een Volkswagen zijn welkom.

Er kan worden gekampeerd in of bij de wagen; speciaal voor de deelnemers aan het festival wordt een apart terrein gereserveerd. Kinderen verblijven er gratis. Het is overigens niet noodzakelijk om op de camping te overnachten, je kunt ook op zaterdag of zondag een bezoekje aan de camping brengen - mits je in een VW met luchtgekoelde motor komt. 

Natuurlijk kan het publiek de showpaddocks met auto's komen bekijken. Verder zijn de Onderdelenmarkt en Hobbymarkt voor iedereen toegankelijk. Aan de rand van het hoofdterrein worden zo'n honderdvijftig kramen opgesteld. Professionele handelaren vanuit heel Europa komen hier hun waren verkopen, vooral onderdelen maar bijvoorbeeld ook auto-gerelateerde literatuur en T-shirts. Tegen een lager tarief mogen particulieren hun tweedehands spullen verkopen op de aanpalende Hobbymarkt. 

Wanneer:
9 tot en met 11 september 2016
Openingstijden:
onderdelenmarkt op zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Geuzendijk
Budel (N-Br.)
Nederland
Prijs:
€ 10,00 per persoon per dag exclusief kamperen; € 30,00 of € 25,00 per persoon per dag inclusief 1 of 2 kampeernachten. Kinderen tot 12 jaar gratis.
Meer informatie:
www.beautifulbudel.nl/

Nu op voorraad