Mijn Autokopen.nl

100% Onderhouden

Eerlijk oordeel over een sluitende onderhoudshistorie

Zoek je een gebruikte auto? Dan wil je natuurlijk geen onverwachte reparatiekosten. Daarom zoek je zekerheid en wil je weten of de vorige eigenaar altijd goed voor de auto heeft gezorgd. Heeft een auto altijd het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud gehad? Met een 100% onderhouden auto weet je dat het goed zit en kun jij met een veilig gevoel wegrijden.

Maar hoe herken je zo’n 100% onderhouden auto, waar altijd goed voor is gezorgd? Een onderhoudsboekje is niet altijd in te zien en als dat wel kan is het in veel gevallen niet eenvoudig te beoordelen.

Kijk dus naar het kwaliteitslabel 100% onderhouden. Zie je dat bij een advertentie? Dan is de historie door een 100% expert gecheckt en weet je dat het goed zit. 100% is ook echt 100%.

Vraag en antwoord

Wij geloven dat jouw auto een belangrijke rol speelt en dat je daarop wilt kunnen vertrouwen. In veel situaties is de informatie over het onderhoud bij de aankoop van een gebruikte auto niet helder. Ook is het vaak onduidelijk waarom een auto onderhoud nodig heeft.

100% onderhouden is een nieuw auto-onderhoud label, dat waarde aan goed onderhouden auto’s toevoegt, namelijk een eerlijk oordeel of een auto een sluitende onderhoudshistorie heeft. Dit label helpt jou, wanneer je besluit een gebruikte auto willen kopen, door gecontroleerd inzicht te geven wanneer een auto altijd het goede onderhoud heeft gehad.

Ook als je niet direct een andere auto wilt kopen kun je bij een onderhoudsbeurt de 100% onderhouden sticker in je onderhoudsboekje krijgen. Jouw auto moet dan wel alle onderhoudsbeurten op tijd en volgens voorschrift van de fabrikant hebben gehad.

Heb je een auto op het oog en wil je het label checken? Dan kan dat binnenkort op de website van 100% Onderhouden.

Een bedrijf dat deelneemt aan 100% onderhouden kan zelf labels toekennen aan een auto die aan de eisen voldoet. Dat is een secuur werkje alleen al omdat voor elk type auto weer een ander schema geldt.

Opgeleide experts
De 100%- expert is speciaal opgeleid om te weten wanneer welk onderhoud nodig was aan een auto. De 100%-expert weet waar hij (of zij) over praat en hoe is bevoegd om de auto’s te beoordelen.

Onderhoudsboekje en andere informatie
De auto wordt beoordeeld aan de hand van een onderhoudsboekje, facturen samen met de vastgelegde informatie die aanwezig is bij de garage.De 100%-expert die beoordeelt of jouw auto weer up to date is moet weten welk onderhoud uw auto precies nodig heeft.

Verschillen per automerk
De fabrikant van uw auto heeft voor elke type auto voorschriften opgesteld. Per automerk verschilt dat, per type en ook per uitvoering van de auto. Het is dus een secuur werkje om het juiste onderhoudsschema erbij te pakken. Gelukkig zijn hier diverse digitale informatiesystemen voor. Wij controleren of jouw autobedrijf over het juiste informatiesysteem beschikt en of de 100%-expert de juiste opleiding heeft gevolgd.

Bij advertenties van gebruikte auto’s wordt vaak aangegeven dat deze goed onderhouden is maar is dit echt zo? Alleen bij een auto met een 100% onderhouden label is dit ook echt gecontroleerd. Je kunt dat herkennen aan het officiele 100% onderhouden weblabel.

Het weblabel 100% onderhouden kun je vinden op Autokopen.nl. Autobedrijven kunnen dat label niet zomaar bij een advertentie plaatsen. Dat wordt natuurlijk gecheckt. Met Autokopen.nl zijn afspraken gemaakt om het label te kunnen waarborgen.

Zoek dus zelf je auto met een label uit!

Op dit moment kun je bij verschillende bedrijven het label 100% onderhouden tegen komen. Zoek hier naar aangesloten autobedrijven bij jou in de buurt.

Bij klachten kun je contact opnemen met 100% Onderhouden middels het klachtenformulier.