Mijn Autokopen.nl

Meest populaire automerken in 2022

Deze occasion merken zijn het meest bekeken op Autokopen.nl

Het jaar 2022 is bijna voorbij, tijd om de balans op te maken. Ben jij benieuwd welke automerken en –modellen het best door jullie zijn bekeken in het afgelopen jaar? Hieronder vind je de top 10 van meest gezochte merken onder de occasions op Autokopen.nl vorig jaar. Ook zie je welk model van deze merken het meest gewild was.

Elke dag maken velen van jullie gebruik van onze zoekmachine, om een nieuwe of gebruikte auto te vinden. Naar welke modellen zoeken jullie het meest? Wat zijn de door jullie meest gevraagde merken?

Over 2022 hebben wij onderstaande top 10 samengesteld van de merken die jullie het vaakst bekeken bij het zoeken naar een occasion. Voor elk van de tien merken hebben we ook gekeken welk model favoriet is. Sommige merken hebben meerdere populaire tweedehandsmodellen in de aanbieding; onderstaande rangorde laat zien op welk model daarvan in 2022 het meest gezocht is op Autokopen.nl.

De uitkomst mag best verrassend genoemd worden. De grote, bekende massamerken worden aangevuld met enkele kleinere. Fijn dat jullie ook deze bijzondere merken in jullie hart gesloten hebben. Kijkend naar de modellen, dan zien we in onze top 10 allereerst een voorliefde voor Duitse premiummodellen, met name populair onder zakelijke rijders. Daarnaast kiezen jullie als occasions veelvuldig voor stadsauto’s.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van deze modellen uit de top 10, dan kun je ook in het nieuwe jaar op Autokopen.nl terecht. Alle tien zijn ook nu weer voldoende uit voorraad leverbaar op onze website. We bedanken jullie voor het gebruik van Autokopen.nl en zien je dit jaar graag terug!

Best bekeken automerkenPopulairste model
1.VolkswagenGolf
2.BMW3 Serie
3.ToyotaRAV4
4.FordEcoSport
5.AudiA3
6.OpelAgila
7.Mercedes-BenzC-Klasse
8.KiaPicanto
9.SuzukiIgnis
10.HondaJazz

Zoek zelf een occasion

Uitgebreid zoeken

Uitgelichte occasions