Mijn Autokopen.nl

Terug naar kantoor? Deze occasions rijd je direct en betaalbaar

Jonge, gebruikte auto’s tussen 10.000 en 20.000 euro

Nu de corona-maatregelen worden afgeschaald ga je weer op kantoor werken. Daarvoor heb je vervoer nodig, liefst een eigen auto om veilig van deur tot deur te kunnen reizen. Hieronder vind je een selectie occasions die betaalbaar zijn en bovendien direct uit voorraad leverbaar.

1Toyota Aygo

Als eerste bevelen we de Occasion van het Jaar 2020 aan. De Toyota Aygo heeft deze titel onder meer gekregen vanwege z’n onderscheidende uiterlijk, met het bekende X-vormige front en de vele personaliseringsmogelijkheden. Een jaar eerder stond de Aygo op de eerste plaats in het betrouwbaarheidsonderzoek van de Consumentenbond, dat wil zeggen dat van dit model de minste mankementen zijn gemeld. Bovendien kun je deze occasion – een stadsauto – al vanaf 9.500 euro aanschaffen. Als dat geen koopje is!

Hier vind je het aanbod Toyota Aygo occasions.

2Fiat 500 en 500C

Reeds vanaf circa 11.000 euro koop je een Fiat 500, het stijlvolle Italiaanse model met een knipoog naar z’n voorganger uit de vorige eeuw. De voorraad omvat ook de leuke cabriolet 500C (vanaf zo’n 15.000 euro), met elektrisch opvouwbaar, canvas roldak. Naast de reguliere benzinemodellen kun je kiezen voor een (milde) hybride Fiat 500-occasion. Beter voor het milieu én in het brandstofverbruik.

Hier vind je het aanbod Fiat 500 occasions en Fiat 500C occasions.

3Ford Fiesta

Een andere populair model uit het compacte segment is de Ford Fiesta. Het Fiesta-assortiment biedt dan ook voor elk wat wils: de reguliere hatchback, de sportieve ST en ST-Line, de Active cross-over en de luxe Vignale. Al vanaf de instapversie wordt de Fiesta vol technische snufjes geleverd. Een ander voordeel is de prijswinnende, zuinige EcoBoost-motor die in bijna alle beschikbare occasions ligt. De auto is vanaf circa 11.000 euro verkrijgbaar.

Hier vind je het aanbod Ford Fiesta occasions.

4Nissan Micra

De Nissan Micra – vroeger een bescheiden stadsauto – is sinds enkele jaren een volwassen model in het B-segment van compacte auto’s. De Micra heeft nu een serieus ontwerp waarin je gezien mag worden, een lengte van zowat 4 meter en een keurig interieur. Ook zijn allerlei intelligente technische snufjes standaard die het rijden en de veiligheid ondersteunen zonder dat jij er moeite voor hoeft te doen. Voor een jonge occasion betaal je vanaf 13.000 à 14.000 euro.

Hier vind je het aanbod Nissan Micra occasions.

5Toyota Yaris

De voorraad van de Toyota Yaris wordt gevormd door exemplaren van ná de grote update in 2017. Daarbij heeft Toyota liefst negenhonderd onderdelen van de auto vervangen. Ook werden de motoren vernieuwd. Met de hybride uitvoering rijd je zelfs tot 50 procent van de tijd elektrisch – zonder te hoeven opladen. Voor de prijs vanaf zo’n 13.000 tot 14.000 euro (hybride circa 15.500 euro) kun je ook een leuke Yaris met bi-tone uiterlijk scoren.

Hier vind je het aanbod Toyota Yaris occasions.

6Volkswagen Polo

Ook de Polo is al jaren de kleine Volkswagen niet meer. Met een jonge occasion beschik je over 4 meter en 7 centimeter auto. Met 2,55 meter wielbasis, dat wil zeggen met lekker veel ruimte voor inzittenden en bagage. Ook niet onbelangrijk voor jouw werkauto is de uitrusting. Standaard komt elke Polo reeds met digitale cockpit, multifunctioneel stuurwiel en multimediasysteem. Je vindt een gebruikte, jonge Polo al vanaf 14.000 à 15.000 euro.

Hier vind je het aanbod Volkswagen Polo occasions.

Zoek zelf een occasion

Uitgebreid zoeken

Uitgelichte occasions