Kia Picanto

Ook in 2017 zijn er weer Kia Private Lease Editions: Kia-modellen die voordelig en all-inclusive te leasen zijn door particulieren. Vanaf 199 euro per maand.

Je hoeft alleen nog maar zelf de benzinekosten te betalen als je een Kia Private Lease Edition rijdt. Ook in 2017 staat er bij de Kia-dealers een beperkte voorraad modellen die je voordelig all-inclusive kunt leasen. De Kia Picanto EconomyPlusLine rijd je bijvoorbeeld 60 maanden lang, 10.000 km per jaar, vanaf 199 euro per maand. Ook de Kia Rio, Niro en Cee'd Sportswagon zijn in verschillende uitvoeringen te leasen tegen een voordelige prijs.

In de Private Leaseprijs zijn zaken begrepen als reparatie en onderhoud, pechhulp, all-risk-verzekering, ongevallen inzittenden-verzekering, wegenbelasting, afleverkosten, banden en rente. Zelf betaal je alleen variabele kosten zoals brandstof en het wassen van de auto. Het leaseproduct, aangeboden door Kia Autolease, is voorzien van het Keurmerk Private Lease.

Wil jij een van de Private Lease Editions, bestel deze dan tijdig: er is slechts een beperkte voorraad beschikbaar en op = op. Vraag de Kia-dealer naar de beschikbare voorraad en de bijbehorende actieprijzen. 

Extra voordeel: metallic lak gratis

In combinatie met Kia Private Lease (uitgezonderd de nieuwe Picanto) betaal je tussen 20 maart en 18 april geen meerkosten voor metallic lak. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in lease
  • vanaf € 199,-/maand
  • Keurmerk Private Lease
  • gratis metallic lak

Update

De Picanto van modeljaar 2017, de Niro en de nieuwe generatie Rio zijn nu ook als Private Lease Editions verkrijgbaar. De Cee'd is niet langer leverbaar. Kia heeft deze actie verlengd tot en met 30 april 2017 maar zolang de voorraad strekt.