Als rijschoolhouder profiteer je van drie soorten voordeel als je een nieuwe Opel Astra met Full Operational Lease bestelt. 

De rijschoolactie van Opel begin al goed: je leaset een Opel Astra voor de prijs van een Opel Corsa. Zo heb je meer ruimte en comfort in je 'werkplek'. Het gaat ook niet om de minste Astra, maar om de Online Edition die inclusief Opel OnStar en 4G-wifi komt. Verder is deze Opel voorzien van AGR-gecertificeerde (ergonomische) comfortstoelen, cruise control, metallic lak en parkeersensoren. De vijfdeurs Astra wordt geleverd met 136 pk sterke 1.6 DCTI-motor.

In plaats van 549 euro betaal je maandelijks slechts 475 euro. Dat scheelt elke maand weer 74 euro, wat aan het eind van het contract opgelopen is tot 3.552 euro voordeel. Opel Full Operational Lease is inclusief afschrijving, rente, wegenbelasting, reparatie, onderhoud en banden. Je Opel-dealer zorgt overal voor. 

Alle voordelen op een rij

  • Astra Online Edition
  • voor leaseprijs Corsa
  • korting ombouw
  • gratis opties naar keuze

Nog meer voordeel

Dat is nog niet alles. Op de inbouw van dubbele bediening bij een specialist ontvang je van Opel 10 procent korting. En je mag bij de auto voor 500 euro aan gratis Opel-accessoires naar keuze bestellen. Het houdt niet op.