Zakelijke rijders opgelet: er is weer een aantrekkelijke Peugeot 108 Blue Lease. Sterker nog, er zijn er dit keer twee. Beide met extra uitrusting en tegen een lage bijtellingsprijs.

De formule van Peugeot Blue Lease bestaat uit een mooi uitgerust model met een scherpe catalogusprijs, dus lage bijtelling. Zo lease je de nieuwe Peugeot 108 Blue Lease al vanaf netto 90 euro bijtelling per maand. De nog rijker uitgeruste Blue Lease Executive kun je al rijden vanaf maandelijks 101 euro netto bijtelling.

De Peugeot 108 Blue Lease is gebaseerd op de vijfdeurs 108 1.0 VTi 68 in Active-uitrustingsniveau. De rijker uitgeruste Blue Lease, inclusief airco en mistlampen vóór, heeft een voordelige bijtelling vanaf 90 euro per maand. Bij de Blue Lease Executive, gebaseerd op de 108 Allure maar standaard voorzien van geïntegreerd navigatiesysteem en digitale radio DAB+, ligt het maandbedrag op 101 euro. 

Alle voordelen op een rij

  • twee leasemodellen
  • extra uitrusting
  • lage bijtelling
  • upgrades mogelijk

Upgrade mogelijkheden

Je kunt beide Blue Lease-modellen desgewenst upgraden met een of twee optiepacks. Ook deze zijn scherp geprijsd, waardoor de additionele bijtelling laag blijft. Voor de 108 Blue Lease zijn het Pack Techno en Dynamic beschikbaar, de optiepakketten Pack City, City Plus en Style kunnen worden toegevoegd aan de 108 Blue Lease Executive. Vraag de Peugeot-dealer naar een berekening op maat. 

Update

Actieprijzen gelden voor de pre-facelift 108 van modeljaar 2017.