Toyota C-HR

Als je nu een nieuwe Toyota C-HR bestelt dan betaal je de prijs van een brandstofmodel maar krijg je kosteloos een upgrade naar een hybride C-HR.

Aan hybride rijden zitten bepaalde voordelen. Zeker als het om de Toyota C-HR gaat. Die wekt onderweg z'n eigen stroom op en hoeft dus niet te worden opgeladen. Als je zuinig rijdt en weer en verkeer zitten mee, dan kan deze cross-over een groot deel van de tijd elektrisch rijden - dat scheelt weer benzinekosten en is schoon bovendien. Verder is de hybride C-HR stil. 

Dus wat let je om ook hybride te (gaan) rijden? Toyota maakt het je tijdelijk nog makkelijker: tot eind 2017 ontvang je bij de Toyota-dealer een gratis upgrade naar de hybride C-HR. Dat wil zeggen: je betaalt voor een brandstof aangedreven versie van de cross-over maar krijgt een hybride mee. Je bespaart maximaal 2.700 euro. Met de upgrade stap je al in vanaf 27.495 euro. 

Overigens kun je met deze nieuwe Toyota ook deelnemen aan de Toyota Energy Challenge en meedingen naar de daaraan gekoppelde prijs, een reis naar de Olympische Winterspelen of een hybride Toyota. Vraag ernaar bij de Toyota-dealer. 

Update

Toyota verlengt deze actie tot en met 31 maart. Uiterste registratiedatum is 31 mei 2018. De actieprijs is aangepast naar prijspeil januari 2018.