Renault biedt opnieuw voordeel bij aankoop van een nieuwe auto. Op veel Renault-modellen ontvang je nu bovendien een cheque voor gratis accessoires.

Ook in de zomer van 2018 kun je als particuliere autokoper voordeel ontvangen bij bestelling van een nieuwe Renault. Dat bedraagt minimaal 1.300 euro, maar bij sommige modellen loopt de korting op. Zo ontvang je 2.400 euro Last Minute Voordeel op de meeste uitvoeringen van de Renault Captur. 

Daarnaast profiteer je op een groot deel van de Renault-modellen van een accessoirecheque. Deze is 750 euro waard (of 1.000 euro voor zakelijke klanten), naar wens te besteden aan Renault-accessoires, banden, een GarantiePlus-verzekering (verlengde garantie) en/of Renault-merchandise. Het totale voordeel kan zo oplopen tot ruim 3.000 euro.

Alle voordelen op een rij

  • voordeel op nieuwe auto
  • accessoirecheque
  • ook voor banden etc.

Vraag de Renault-dealer naar de mogelijkheden. Deze actie geldt niet bij private lease maar kan wel worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsvoordeel en het wltp-voorraadvoordeel (zie elders in deze rubriek). 

De uiterste registratiedatum van de nieuwe Renault ligt op 31 december 2018; of op 31 augustus indien de auto in de maanden juni, juli of augustus is gebouwd.