Nissan Juke en Micra N-Line

De extra sportief aangeklede N-Line modellen van de Nissan Juke en Micra zijn nog verkrijgbaar. Dankzij de gratis accessoires en korting zijn ze voordeliger dan de reguliere uitvoeringen.

Houd je van sportief uitziende auto's dan ben je voordelig uit met de Nissan N-Line. Dat zijn tijdelijk verkrijgbare uitvoeringen van de Nissan Juke en Micra die er extra sportief uitzien. Gebaseerd op de reguliere uitvoering N-Connecta (vol infotainment) voegt Nissan standaard het Black Exterior-pakket toe, plus accessoires in Nismo-rood. Je betaalt echter minder voor de N-Line dan voor de N-Connecta.

Op de Micra N-Line verstrekt Nissan namelijk 1.000 euro korting, op de Juke N-Line 2.000 euro. Kijken we dan naar de Juke DIG-T 115, dan kost de N-Connecta 26.490 euro maar betaal je voor de N-Line slechts 25.140 euro. Terwijl laatstgenoemde met extra's komt.

Alle voordelen op een rij

  • limited editions
  • gratis Black Exterior-pak
  • gratis rode accessoires
  • plus korting

Zo wordt de Juke N-Line uitgevoerd met rode zijstrips, spiegelkappen en inzetstukken in voor-en achterbumper. Ook 18 inch lichtmetalen wielen met zwarte inserts, exclusieve vloermatten en badges zijn standaard. De Juke N-Line is te bestellen in de lakkleuren Silver Grey en Pearl White, de Micra N-line in Platinum Silver en Glaze White. Doe het voordat de beperkte oplage is uitverkocht.

Update

Nissan heeft deze actie verlengd tot en met 28 februari of zolang de voorraad strekt.