Audi A1 Sportback

De extra accessoires op de speciale uitvoering Advance maken je nieuwe Audi luxer en fraaier. Bovendien komen deze opties met fors voordeel, tot wel 6.630 euro. 

Audi biedt de A1, A1 Sportbacken Q3 aan als Advance. Dat is een speciale editie met handige, mooie extra's. Welke dat zijn verschilt van model tot model, echter in alle Advance-uitvoeringen verwerkt Audi een flink voordeel. Op de Q3 Advance loopt dat zelfs op tot 6.630 euro. 

Voorbeeld: de Audi A1 Sportback Advance

De A1 Sportback Advance, bijvoorbeeld, koop je inclusief de extra's als navigatie, het Bestuurdersinformatiesysteem, een lederen, multifunctioneel stuurwiel, lichtmetalen wielen, metallic lak, MMI-radio, de S Line uitrusting en het Connectivity Pack. Kies je voor de 1.0 TFSI Ultra 95 pk driecilinderbenzinemotor en handbak dan zit in de actieprijs van 25.410 euro een accessoirevoordeel verwerkt van wel 5.713 euro. 

De Audi Advance-modellen zijn ook te leasen. Vraag de Audi-dealer naar de beschikbare motoriseringen en bijbehorende prijzen. De dealer stelt graag een offerte op maat voor je op.

Update

De Audi Advance is niet langer verkrijgbaar als A6 Limousine of A6 Avant. Voorbeeldprijs aangepast naar prijspeil april 2018.