De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is slechts 1 jaar verkrijgbaar als Edition 1. Deze exclusieve uitvoering wordt gecombineerd met de sportieve AMG Line Exterieur.

Vanaf de verkoopstart in mei is de nieuwe generatie Mercedes-Benz A-Klasse maximaal 1 jaar leverbaar als Edition 1. Dat is een exclusieve interieuruitrusting, die wordt gecombineerd met het exterieur van de AMG Line. De A-Klasse Edition 1 is nu reeds te bestellen.

Mercedes-Benz A-Klasse Edition 1

Edition 1- interieur

Bijna alle interieurfeatures worden met de contrastkleur Edition Green opgelicht. Denk aan contrastsiernaden op het bovenzijde van het dashboard, op de lederlook/microvezel sportstoelen, op de armleuningen en portieren. Standaard zijn onder meer een nappalederen, multifunctioneel sportstuur, verchroomde ventilatieroosters en sfeerverlichting.

AMG Line Exterieur

Het uiterlijk van de speciale Mercedes krijgt voor- en achterskirts in dezelfde tint groen, warmtewerend en donkergetint glas achteraan, 19 inch multispaaks zwarte AMG-velgen, high-performance led-koplampen en sierlijsten voor portieren en ruiten. 

Standaard wordt de A-Klasse Edition 1 afgeleverd in Nachtzwart. Tegen een kleine meerprijs zijn andere lakkleuren verkrijgbaar. De Edition 1 is te bestellen met alle motorvarianten. De aflevering staat gepland vanaf het tweede kwartaal van 2018.

Update

De extra accessoires kunnen op alle uitvoeringen van de A-Klasse hatchback als Edition 1-pakket à 2.565 euro worden toegevoegd. Voor de A-Klasse Limousine is er nu ook een pack dat 2.577 euro kost.