Toyota Aygo

Deze maand staat de vernieuwde Toyota Aygo in de showroom. Bestel de beperkt verkrijgbare X-First en profiteer van 1.395 euro voordeel op de standaard extra's.

Toyota introduceert een vernieuwde versie van de Aygo, met een ander, 'driedimensionaal' X-vormig front. Ook de techniek is verbeterd. Dankzij aanpassingen aan het onderstel, de besturing en de motor rijdt de Aygo preciezer en leuker, produceert 'ie meer pk's en minder trillingen en verbruikt de stadsauto minder brandstof. 

Als de vernieuwde Aygo op 15 juni bij de Toyota-dealers arriveert, staat er een speciale X-First-uitvoering tussen die in een oplage van slechts vijfhonderd stuks verkrijgbaar is. Die is standaard voorzien van een premium audiosysteem met vier speakers, digitale radio (DAB+), plus smartphone-connectiviteit voor Android- en Apple-toestellen. Aan de buitenzijde krijgt de X-First 15 inch lichtmetalen wielen mee, mistlampen vooraan en led-dagrijverlichting, plus privacy glass.

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • standaard audio,
  • infotainment en meer
  • tegen voordeelprijs

Op deze extra's zit een voordeel van 1.395 euro, waardoor je slechts vanaf 14.945 euro voor het model betaalt. Met een X-Shift-automaat ligt de vanafprijs op 16.195 euro. Private lease is ook mogelijk, vanaf 239 euro per maand; vraag de Toyota-dealer naar de voorwaarden en mogelijkheden. De X-First is nu reeds te bestellen.