Renault Koleos

Bespaar tot 8.000 euro op een nieuwe Renault door niet meer te betalen dan... de prijs die in augustus gold! Kies een auto uit de geselecteerde voorraad en betaal pre-WLTP belasting.

Als je een nieuwe Renault koopt vóór 1 oktober dan kom je nog in aanmerking voor het lage BPM-belastingtarief. Door te kiezen voor een personenauto die vóór 1 juni is gebouwd bespaar je duizenden euro's.

Het voordeel loopt op tot wel 8.000 euro op de Talisman of Talisman Estate. Ook voor een compacte auto als de Clio gaat het nog om een substantieel bedrag: 2.000 euro.

In september begint de overgangsfase van het meten van verbruik en uitstoot volgens de WLTP-methode. Aangezien de CO2-emissie de hoogte van de BPM bepaalt leidt dit tot hogere autoprijzen. Bestel dus een in aanmerking komende voorraadauto en profiteer van het lage belastingtarief. 

Update

Bovenstaande bedragen zijn aangepast naar nieuwe informatie omtrent BPM-verhoging. De actie kan nu worden gecombineerd met de Renault Last Minute Deals. Tot en met 30 september 2018 of zolang de voorraad strekt.