Elektrisch rijden kan nu betaalbaar dankzij private lease van de Hyundai Ioniq Electric. Een all-in bedrag voorziet in alle vaste kosten. 

Elektrische auto's kunnen bij aanschaf flink prijzig zijn. En dan komen er nog allerhande kosten bij, zoals belastingen, een autoverzekering, financiering, afleverkosten, onderhoud, banden en pechhulp. In plaats daarvan is één tarief voor alle vaste kosten - ofwel private lease - een aantrekkelijk alternatief. 

Tijdelijk biedt Hyundai privélease aan voor de Ioniq Electric tegen het voordelige all-inclusive maandtarief vanaf 429 euro. Daarvoor kun je 60 maanden lang rijden in de Comfort-uitvoering, die voorzien is van onder meer volautomatische airco, Apple CarPlay smartphone-uitwisseling, achteruitrijcamera, navigatie met 8 inch display en parkeersensoren achter. Elk jaar rijd je tot 10.000 kilometer en na 5 jaar lever je de Ioniq gewoon weer in bij de dealer. 

Je bent alleen nog verantwoordelijk voor de variabele kosten, in het bijzonder de stroom waarop de auto rijdt. Alhoewel? Tijdens de actie ontvang je een gratis laadpas waarop voor 600 euro stroomtegoed bij publieke laadpalen staat. En wil je een eigen laadpaal voor de deur dan betaal je slechts 30 euro per maand extra. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • vanaf € 429,-/maand
  • € 30,- voor laadpaal
  • € 600,- laadtegoed

In het leaseproduct, dat Hyundai aanbiedt in samenwerking met leasemaatschappij Arval, zitten diverse extra's. Zoals een haal- en brengservice bij onderhoud en de mogelijkheid om met een grotere auto op vakantie te gaan. De actie valt onder het Keurmerk Private Lease. Je kunt het leaseproduct naar wens aanpassen; vraag een berekening op maat bij de Hyundai-dealer. 

Update

Hyundai heeft deze actie nogmaals verlengd, tot en met 30 november 2018 of zolang de voorraad strekt.