Hyundai Winterinspectie

Aanstaand weekend voeren de Hyundai-dealers gratis de Winterinspectie uit. Er zijn versnaperingen, winterse aanbiedingen en je ontvangt een leuk cadeau bovendien.

De Hyundai-dealers staan klaar om jou en je Hyundai eens in de watten te leggen. Dat kan tijdens de Hyundai Winterinspectie op vrijdag 9 november (tussen 9 en 17 uur) of op zaterdag 10 november (tussen 10 en 14 uur). Wat staat er te gebeuren?

Monteurs controleren of een aantal belangrijke onderdelen van je auto nog in goede staat zijn en naar verwachting de winter doorkomen zonder kleerscheuren. Tijdens deze inspectie kun jij je tegoeddoen aan een kop erwtensoep of andere winterse versnapering. Na afloop ontvang je het inspectierapport dat vertelt hoe je Hyundai er voor staat. 

Tijdens de twee dagen van de Winterinspectie heeft de Hyundai-dealer ook een aantal interessante aanbiedingen, vergeet deze niet te bekijken nu je toch bij de dealer bent. Bovendien ontvang je voor de moeite van de inspectie een cadeau. Dit jaar is dat een Hyundai-rugtas. Die is voorzien van onder meer een gevoerd vak voor het opbergen van een tablet. 

De Hyundai Winterinspectie is gratis. Wel vraagt het merk je om een donatie te geven aan het goede doel Stichting Semmy.