Audi A6 Avant

Ter introductie is de nieuwe Audi A6 in vier voordelige Launch Editions leverbaar, voorzien van alle gemakken of sportief aangekleed. Met duizenden euro's voordeel. 

De luxe sedan Audi A6 is geheel vernieuwd. Om dat te vieren presenteert het merk met de vier ringen evenzoveel aantrekkelijke Launch Editions: de A6 Limousine als Launch Edition Business en Launch Edition Sport en de A6 Avant (stationwagon) verschijnt in dezelfde versies. 

De Launch Edition Business is voorzien van extra comfort en infotainment. Denk aan MMI-navigatie Plus, de Audi Virtual Cockpit, het Audi Sound System en de Audi Smartphone Interface. Maar ook aan elektrisch verstelbare voorstoelen (met geheugenfunctie op de bestuurderszetel) en buitenspiegels die elektrisch verstelbaar, inklapbaar, verwarmbaar en automatisch dimmend zijn en bovendien van geheugen voorzien. Op deze uitvoering geeft Audi 5.899 euro optievoordeel, waardoor de sedan al vanaf 61.535 euro te bestellen is en de Avant vanaf 64.935 euro.

De A6 Launch Edition Sport is extra voorzien van een sportieve aankleding. Die komt in de vorm van de S Line (lichtmetalen wielen, decoratielijsten, een 20 mm verlaagd sportonderstel, sportstoelen voorin bekleed met stof en leder, pedalen en voetsteun in edelstaal, plus het S Line-multifunctioneel sportstuurwiel in leder), aangevuld met de S Line Exterieur (speciale bumpers, luchtinlaten, diffuser achteraan en dorpellijsten). Het voordeel op dit introductiemodel ligt op 7.658 euro. De A6 Limousine Launch Edition Sport is verkrijgbaar vanaf 66.475 euro, de A6 Avant vanaf 69.865 euro.