Skoda Octavia

Nog tot eind dit jaar kun je bij de Skoda-dealer een Eindejaarsdeal sluiten. Daarbij combineer je de inruilpremie op je huidige auto met een van de andere Skoda-acties. 

Skoda gaat er dit jaar nog even tegenaan. Het laat je bij de dealer een Eindejaarsdeal sluiten. Daarbij mag je verschillende Skoda-acties met elkaar combineren, zodat je maximaal voordeel behaalt. 

Wie een nieuwe Skoda koopt kan tot 2.900 euro korting ontvangen door een model uit voorraad te kiezen. De korting mag worden gecombineerd met de premie op in te ruilen auto's. Wil je in plaats van kopen gaan voor private lease, dan profiteer je van de modellen waarop Skoda maandelijks premiekorting geeft. Bij het privéleasen van een voorraadmodel ontvang je bovendien een brandstofpas cadeau. Ook de private lease-actie is te combineren met het inruilvoordeel. 

De specifieke acties (en bijbehorende voorwaarden) vind je uitgebreid beschreven elders in deze rubriek. Vraag de Skoda-dealer welk voordeel geldt voor het model dat jij wilt.