Met de Peugeot Wintercheck ontvang je het Peugeot Startgarantiebewijs, het recht op kosteloze starthulp in de winter. Ook is er tot en met december 20 procent korting op winterse accessoires.

Verzeker jezelf van een zorgeloze winter in je Peugeot. Wees voorbereid op eventueel benodigde reparaties en garandeer jezelf van kosteloze starthulp. Voor dit alles organiseren de Peugeot-dealers de Wintercheck. 

Bij deze controle wordt jouw Peugeot onderworpen aan een inspectie op 29 punten. Het bandenprofiel, de koelvloeistofslangen, de ruitenwissers, de stuurinrichting - van al deze en andere punten krijg je op schrift of er nog enig onderhoud of reparatie nodig is en hoeveel dat zou kosten. 

Bovendien ontvang je na de inspectie het Peugeot Startgarantiebewijs. Daarmee heb je tot 1 maart 2019 recht op kosteloze starthulp aan je huisadres, gedurende de openingstijden van de werkplaats. De Peugeot Wintercheck is op afspraak en kost 19,95 euro. Op vertoon van de MyPeugeot Card is de controle gratis. Registreer je desgewenst voor deze klantenkaart

20 procent korting op winterse accessoires

In de maanden november en december 2018 hebben de Peugeot-dealers ook de nodige showroomaanbiedingen. Naast accu's worden rubberen vloermatten, ruitenswisserbladen, dakkoffers, skidragers en sneeuwkettingen met 20 procent voordeel aangeboden. Vraag de dealer naar het beschikbare assortiment en profiteer mee.