Renault Zoe

Renault Financial Services rekent tijdelijk slechts 2,9 procent rente voor het financieren van een elektrische Renault. De actie geldt bij een nieuwe Renault Zoe, Twizy en Kangoo Z.E.

Wil je elektrisch gaan rijden, dan biedt de Renault-dealer verschillende modellen aan. En besluit je als particulier een nieuwe Renault Zoe, Twizy of Kangoo Z.E. te kopen dan kun je deze ook nog voordelig financieren via de dealer. Tijdelijk rekent Renault Financial Services voor een aflopend krediet slechts 2,9 procent rente.

Deze actierente staat vast en geldt dus gedurende de gehele looptijd. Die is naar keuze tussen de 12 en 60 maanden. Er is geen maximaal te financieren bedrag. Bovendien geldt een lager maandbedrag (aflossing inclusief rente) door te kiezen voor een slottermijn, een betaling ineens tijdens de laatste maandtermijn. De slottermijn wordt bepaald aan de hand van de looptijd en is een percentage van de aanschafwaarde. 

Rekenvoorbeeld Renault Zoe R110 Limited Z.E. 40
Consumentenadviesprijs € 35.090,-
Aanbetaling - € 21.763,-
Het resterend bedrag wordt gefinancierd € 13.327,-
Maandbedrag € 233,-
Na 60 maanden afgelost € 13.980,-
Slottermijn n.v.t. 

Voor het krediet geldt een acceptatieprocedure en worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Vraag de Renault-dealer naar een berekening op maat voor de elektrische Renault die jij wilt rijden.