Nissan Leaf

Nissan heeft deze maand de Champions Deals. Onder deze noemer bundelt het merk diverse acties op de Micra, Leaf, Juke, Qashqai en X-Trail.

Deze maand profiteer je bij Nissan van de Champions Deals. Het merk geeft tot 4.000 euro korting op verschillende modellen en uitvoeringen. De korting en acties verschillen per model.

Micra: gratis automaat en meer

Nissan geeft op de Micra Visia tijdelijk 1.000 euro korting op de consumentenadviesprijs én een gratis automaat. Daardoor is deze uitvoering nu verkrijgbaar vanaf 17.990 euro. Dit kortingsbedrag krijg je ook op de N-Sport-uitvoering, die voorzien is van sportieve en luxe extra’s ten opzichte van de Visia.

Leaf: tot 2.600 euro voordeel

Op de Nissan Leaf profiteer je van twee acties: een gratis upgrade naar een duurdere uitvoering en inruilkorting van 1.000 euro. Deze acties zijn met elkaar te combineren, waardoor het maximale voordeel 2.600 euro bedraagt. Als je kiest voor de Leaf Acenta dan krijg je een gratis upgrade naar de N-Connecta-uitvoering en als je kiest voor die laatste, dan krijg je gratis de extra’s van de Tekna-uitvoering erbij. De upgrades hebben een waarde van 1.400 en 1.600 euro.

Juke: 3.000 euro voordeel op alle uitvoeringen

Nissan geeft bij de compacte SUV Juke 3.000 euro korting op alle uitvoeringen. De vanafprijs zakt daardoor naar 22.390 euro.

Qashqai: diverse acties, veel korting

Nissan geeft op diverse uitvoeringen van de Qashqai tot 2.550 euro korting op de aanschafprijs. Daarnaast krijg je op de DIG-T 160 benzinemotor tijdelijk een gratis automaat. Als je kiest voor de Qashqai N-Motion-actie-uitvoering, dan krijg je nu bovenop het 'standaard'-klantenvoordeel van 1.450 euro 1.000 euro extra korting.

X-Trail: dubbele korting

Bij de Nissan X-Trail profiteer je van een dubbele korting, waarmee het voordeel kan oplopen tot 4.000 euro. De korting is opgebouwd uit 2.000 euro reductie van de aanschafprijs en 2.000 euro inruilkorting.