Renault Zoe

Renault geeft bij aankoop van de elektrische Zoe of Kangoo Z.E. een wallbox inclusief montage cadeau. Deze actie geldt ook voor zakelijke klanten.

Als je een Renault Zoe of Kangoo Z.E.  koopt krijg je tijdelijk een gratis oplaadpunt voor thuis. Renault vergoedt de aanschaf en montage van een wallbox, waarmee je elektrische auto opgeladen kan worden.

Afhankelijk van de technische mogelijkheden in je huis krijg je een wallbox van 3,7 kWh, 11 kWh of 22 kWh. De kosten voor de eventuele uitbreiding van je elektrische installatie zijn voor eigen rekening. Renault vergoedt de wallbox en basisinstallatie tot een vooraf bepaald maximum, variërend tussen de 999 en 1.549 euro. Meerwerk gaat altijd in overleg.

Laadpas

In plaats van de wallbox kun je ook kiezen voor een gratis Greenflux-laadpas. Die ontvang je met een waarde van 912,69 euro inclusief btw. De waarde is 5 jaar lang te besteden bij alle publieke laadpunten en snelladers in Nederland.

Update

Renault heeft deze actie nogmaals verlengd, tot en met 5 januari 2020. Ook zakelijke klanten komen nu weer in aanmerking voor de actie. Laadpas optie weer mogelijk.