Renault Zoe

Renault geeft bij aankoop van de elektrische Zoe of Kangoo Z.E. een wallbox inclusief montage cadeau. Deze actie geldt ook voor zakelijke klanten.

Als je een Renault Zoe of Kangoo Z.E.  koopt krijg je tijdelijk een gratis oplaadpunt voor thuis. Renault vergoedt de aanschaf en montage van een wallbox, waarmee je elektrische auto opgeladen kan worden.

Afhankelijk van de technische mogelijkheden in je huis krijg je een wallbox van 3,7 kWh, 11 kWh of 22 kWh. De kosten voor de eventuele uitbreiding van je elektrische installatie zijn voor eigen rekening. Renault vergoedt de wallbox en basisinstallatie van het 3,7 kWh laadpunt (ter waarde van 1.209 euro) en het 11 kWh laadpunt (ter waarde van 1.874 euro). Voor de 22 kWh-aansluiting vergoedt Renault een bedrag van maximaal 1.874 euro, de rest is voor eigen rekening. Meerwerk gaat altijd in overleg.

Gratis laadpas

In plaats van een wallbox kun je bij aankoop van een elektrische Renault ook kiezen voor een laadpas met een tegoed van 912 euro. De pas is te gebruiken bij alle publieke laadpunten in Nederland, inclusief snelladers, en is 5 jaar geldig.

Update: deze actie is verlengd tot en met 30 september 2019.