Renault Zoe

Renault geeft bij aankoop van de elektrische Zoe of Kangoo Z.E. een wallbox inclusief montage cadeau. Deze actie geldt ook voor zakelijke klanten.

Als je een Renault Zoe of Kangoo Z.E.  koopt krijg je tijdelijk een gratis oplaadpunt voor thuis. Renault vergoedt de aanschaf en montage van een wallbox, waarmee je elektrische auto opgeladen kan worden. Ook zakelijke klanten komen in aanmerking voor de actie. 

Afhankelijk van de technische mogelijkheden in je huis krijg je een wallbox van 3,7 kWh, 11 kWh of 22 kWh. De kosten voor de eventuele uitbreiding van je elektrische installatie zijn voor eigen rekening. Renault vergoedt de wallbox en basisinstallatie tot een vooraf bepaald maximum, variërend tussen de 1.209 en 1.874 euro. Meerwerk gaat altijd in overleg.

Laadpas

In plaats van de wallbox kun je ook kiezen voor een gratis Greenflux-laadpas. Die ontvang je met een waarde van 912,69 euro. De waarde is 5 jaar lang te besteden bij alle publieke laadpunten en snelladers in Nederland.

Update

Renault heeft deze actie nogmaals verlengd, tot en met 5 mei 2020. Uiterste registratiedatum Renault is 30 juni 2020. Bedragen zijn nu vermeld inclusief btw.