Navigatiesysteem Skoda Karoq

Maak je nieuwe Skoda compleet met een of meer luxe en handige optiepacks. Je betaalt niet meer dan 990 euro per pack. Koop je meerdere accessoirepakketten dan loopt het voordeel op.

Tijdelijk zijn er vijf verschillende Skoda Voordeelpakketten, allemaal met extra luxe en comfort en natuurlijk met voordeel. Combineer de verschillende pakketten en pak tot 2.650 euro voordeel. Je betaalt niet meer dan 990 euro per pakket, voor het Functie-pakket vraagt de dealer zelfs maar 790 euro. 

Andere beschikbare packs zijn het Business Upgrade-pakket voor veelrijders, het Comfort-pakket voor veiligheid en extra comfort, het Style-pakket voor een fraaie buiten- en binnenzijde en het Navigatie Plus-pakket voor navigatie en multimedia in één. Pakketten combineren betekent meer korting ontvangen. Er zijn Voordeelpakketten verkrijgbaar voor de Skoda Scala, Fabia, Octavia (Combi), Superb (Combi), Karoq en Kodiaq. 

Rekenvoorbeeld Skoda Karoq
Bijbestelde pakketten Pakketprijs / actieprijs Voordeel
Business Upgrade pack van 2.030 voor 990 euro € 1.040,-
Comfort pack van 1.550 voor 990 euro € 560,-
Navigatie Plus pack van 1.370 voor 990 euro € 380,-
Totale voordeel   € 1.980,-

Update

Actie geldt niet langer voor de Skoda Fabia, uitgezonderd de Business Upgrade. Skoda heeft de actie verlengd tot en met 31 oktober 2019 of zolang de voorraad strekt.