Lexus UX

Zolang de voorraad strekt zijn er nog First Editions verkrijgbaar van de Lexus UX, met accessoirevoordeel tot 2.700 euro. Tijdelijk ontvang je bovendien een dakkoffer cadeau.

Enige tijd geleden introduceerde Lexus de compacte cross-over UX. Als je niet te lang wacht kun je nog een van de bijzondere First Editions te pakken krijgen - met name voor de UX 250h F Sport First Edition geldt: zolang de voorraad strekt. 

De 'gewone' UX 250h First Edition is gebaseerd op de toch al mooie Business Line. Daar wordt voor 2.500 euro aan gratis opties toegevoegd, bestaande uit een Smart Entry & Start System, 17 inch Dark Grey metallic lichtmetalen wielen en bijbehorende banden, privacy glass achter en led-koplampen. Je betaalt slechts de prijs van de Business Line: vanaf 46.995 euro.

Alle voordelen op een rij

  • nieuwe cross-over UX
  • ook sportieve versie
  • tot € 2.700,- gratis 
  • luxe dakkoffer cadeau

De F Sport First Edition heeft de sportieve F Sport Line als basis. 2.700 euro aan kosteloze opties worden toegevoegd. We noemen onder meer een draadloze smartphone lader, het Safety Pack met bijvoorbeeld dodehoekmonitor, stuurwielverwarming, adaptieve koplampen en led-mistlampen. Net als voor de F Sport Line betaal je 52.395 euro.

Daarbij blijft het niet! Want tijdelijk ontvang je bovenop het optievoordeel van het introductiemodel ook een luxe Thule-dakkoffer van 460 liter inhoud. Die is 865 euro waard. Bestel die aantrekkelijke UX dus op tijd.