Suzuki Vitara

Suzuki geeft deze zomer veel korting op bijna al zijn modellen. Naast het Wegrijvoordeel, dat kan oplopen tot 2.000 euro, krijg je een gratis accessoirepakket naar keuze.

Op de Suzuki Vitara, Swift, Ignis, Jimny, S-Cross en Celerio krijg je deze zomer veel korting. Suzuki geeft namelijk Wegrijvoordeel op de meeste modellen, korting die kan oplopen tot 2.000 euro. Daarnaast krijg je op bijna alle modellen een gratis accessoirepakket, waarvan de waarde rond de 750 euro ligt. 

Vitara

Op de Suzuki Vitara krijg je maximaal 2.000 euro Wegrijvoordeel, de korting verschilt per uitvoering. Bij de Vitara kun je daarnaast kiezen uit twee gratis accessoirepakketten. In het eerste pakket zitten stootlijsten met chromen accenten, een aluminiumlook skidplate op de achterbumper, een rvs-uitlaatsierstuk en een bagage-organizer. Het andere pakket bestaat uit skidplates voor en achter en rode accenten op de voorbumper.

Swift

Het Wegrijvoordeel bij de Swift is maximaal 1.250 euro. Suzuki heeft drie accessoirepakketten voor de compacte hatchback samengesteld. Het interieurpakket bestaat uit kunstleren bekleding in combinatie met microvezelstof en een bagagemat voor de laadruimte. In het exterieurpakket zijn zwarte stootlijsten, spiegelkappen en een RVS-uitlaatsierstuk opgenomen. Dan is er nog het sportpakket met led-instapverlichting, speciale lichtmetalen wielen, zilverkleurige spiegelkappen en instaplijsten met Swift Sport-logo.

Ignis

Op de Ignis bedraagt het maximale wegrijvoordeel 1.100 euro. Voor de kleine SUV zijn er twee accessoirepakketten, een interieurpakket met dezelfde inhoud als bij de Swift en het exterieurpakket met een achterspoiler in carrosseriekleur, striping op de zijkant en een RVS-uitlaatsierstuk.

Jimny

Op de Jimny geen Wegrijvoordeel, maar wel een gratis accessoirepakket. Dat bestaat uit retro-grille, spatlappen en een hoes voor de laadruimte.

S-Cross

De S-Cross is verkrijgbaar met 2.000 euro Wegrijvoordeel. Je kunt daarnaast kiezen voor het gratis interieurpakket met daarin leren bekleding van pookknop en stuur, instaplijsten, bumperbeschermingslijsten en een organiser voor de bagageruimte. Het exterieurpakket bestaat uit een achterklepspoiler, een RVS-uitlaateinde en aluminiumkleurige beschermingsranden aan de zijkant.

Celerio

Ook de kleine Celerio is in de aanbieding, het Wegrijvoordeel bedraagt maximaal 1.000 euro. Verder is er een gratis interieurpakket met multimedia- en navigatiesysteem en een exterieurpakket met 14 inch lichtmetalen wielen en stootlijsten met Celerio-logo.