BMW 1 Serie

Het voordeel op de BMW 1 Serie M Sport Edition en Sport Line Edition kan oplopen tot 4.395 euro. Bovendien is voor beide actiemodellen de aantrekkelijke Sport Line Shadow-upgrade beschikbaar.

Zoals de naam al aangeeft, is de M Sport Edition een sportieve uitvoering van de 1 Serie. Ook de prijs is sportief: de extra opties kosten slechts 2.995 euro, want BMW verstrekt er 4.395 euro voordeel op. De auto komt met onder andere 17 inch lichtmetalen dubbelspaaks M-wielen, een Lichtpakket, led-kop- en mistlampen, het M aerodynamicapakket, het Navigatiesysteem Professional en sportstoelen voorin met stoelverwarming en Dakota leder.

Het BMW 1 Serie Sport Line Edition-pack komt met 3.410 euro voordeel en kost daarom slechts 995 euro. Het pakket bestaat uit een met leder bekleed sportstuur, alarmsysteem, 2-zone automatische airco, een uitbreiding van het instrumentencluster, Lichtpakket, sportstoelen voorin, led-mist- en koplampen en 16 inch dubbelspaaks lichtmetalen wielen. 

Voor slechts 500 euro extra kun je deze twee 1 Series extra aankleden met de Sport Line Shadow. Deze upgrade voegt donkere accenten toe aan bijvoorbeeld de uitlaatpijpen, lichtmetalen wielen en grille-omlijsting. Ook een antracietkleurige hemelbekleding is inclusief.