Audi A3 Limousine

Met de Audi Voorraaddeals ontvang je korting. Enkele duizenden euro's is normaal. Voor de duurdere modellen loopt het voordeel zelfs op tot tienduizenden euro's.

Bij de Audi-dealers staan geselecteerde auto's die onder de Voorraaddeals vallen. Op deze nieuwe modellen uit voorraad ontvang je korting. Veel korting. Hoeveel precies hangt af van het model en de uitvoering die je bestelt. Meestal geldt: hoe groter en hoe rijker uitgerust, des te meer voordeel.

Het begint met de Audi A1 Sportback Edition 40, waarvan de naam verwijst naar de krachtige 40 TFSI-benzinemotoren. Eenzelfde editie is er van de Audi A3 Sportback, met klantvoordeel oplopend tot 5.200 euro. Er zijn ook voordelige Lease Editions (speciaal voor zakelijke rijders) en S Line Editions (voorzien van een fraaie uitrustingslijn) van de A3 Sportback uit voorraad. Hetzelfde geldt voor de Audi A3. 

De Audi A6 Limousine S Line Edition is leverbaar met voorraadvoordeel tot wel 12.000 euro. De A6 Avant Voorraaddeals betreffen de Lease Edition, S Line Edition en Launch Edition Sport. Het hoogst verkrijgbare voordeel - tot liefst 36.570 euro - is te behalen op de Audi A7 Sportback. 

Verder zijn er Voorraaddeals op de reguliere Q2 en de Q2 Edition 40; die laatste tot 6.060 euro. Op de SUV Audi Q8 loopt de korting op tot 14.210 euro. Vraag de Audi-dealer naar de beschikbare voorraad, de bijbehorende uitrusting en de exacte kortingen.

Rekenvoorbeeld Audi A3 Limousine Edition 40*
Consumentenadviesprijs inclusief extra uitrusting € 52.220,-
Voorraadvoordeel - € 5.200,-
Actieprijs € 47.020,-

* 40 TFSI 190 pk 7-traps S-Tronic