Audi A3 Limousine

Met de Audi Voorraaddeals ontvang je korting. Enkele duizenden euro's is normaal. Voor de duurdere modellen loopt het voordeel zelfs op tot tienduizenden euro's.

Bij de Audi-dealers staan geselecteerde auto's die onder de Voorraaddeals vallen. Op deze nieuwe modellen uit voorraad ontvang je korting. Veel korting. Hoeveel precies hangt af van het model en de uitvoering die je bestelt. Meestal geldt: hoe groter en hoe rijker uitgerust, des te meer voordeel.

Het begint met de Audi A1 Sportback Edition 40, waarvan de naam verwijst naar de krachtige 40 TFSI-benzinemotoren. Vergelijkbare edities zijn er van de Audi A3 Sportback en A3 Limousine, met klantvoordeel oplopend tot 5.200 euro. Er zijn ook andere voordelige uitvoeringen van de A1 Sportback uit voorraad. Hetzelfde geldt voor A3-modellen. 

Van de A4 biedt Audi voordelige exemplaren aan van de Avant en Limousine, de A5 Sportback en Cabrio zijn uit voorraad met korting leverbaar. Daarnaast is er korting op de A6 Avant. Op de Audi A7 Sportback is een hoog voordeel te behalen tot wel 22.500 euro. 

Verder zijn er Voorraaddeals op de reguliere Q2, de Q2 Edition 40 (tot 6.060 euro) en de Q3. Op de SUV Audi Q8 loopt de korting bij schrijven van dit artikel op tot 16.712 euro. Vraag de Audi-dealer naar de beschikbare voorraad, de bijbehorende uitrusting en de exacte kortingen.

Rekenvoorbeeld Audi A3 Limousine Edition 40*
Consumentenadviesprijs inclusief extra uitrusting € 50.183,-
Voorraadvoordeel - € 5.200,-
Actieprijs € 44.983,-

* 40 TFSI 190 pk 7-traps S-Tronic

Update

Rekenvoorbeeld aangepast aan situatie februari 2020. De A6 Limousine is niet langer met voorraadvoordeel verkrijgbaar.