Renault Twingo Z.E.

Reserveer als een van de eersten de nieuwe Renault Twingo Electric en profiteer van 1.000 euro voordeel. Zo rijd je straks elektrisch onder de twintigduizend euro.

De bekende Renault Twingo verschijnt algauw ook als elektrische auto. De orderboeken zijn inmiddels geopend. Ben je een van de eerste particuliere kopers van de Twingo Electric, dan kun je 1.000 euro voordeel ontvangen op de aanschaf. De officiële vanafprijs ligt op 20.590 euro en kan dankzij de korting dalen tot onder de twintigduizend euro! Daarbovenop kun je voor volgend jaar - de aflevering start eind 2020 - overheidssubsidie voor een nieuwe elektrische auto aanvragen. 

Wacht echter niet tot het te laat is! Om in aanmerking te komen voor de Twingo Early Bird-korting reserveer je online vóór 2021 een elektrische Twingo. Dat is overigens nog geen bindende aankoop, evenmin is het een garantie dat de Twingo Electric voldoende voorradig is. Normaliter zal de Renault-dealer je telefonisch benaderen om de reservering om te zetten in een officiële bestelling. 

De Renault Twingo Electric

Renault heeft de Twingo voorzien van een 60 kW-elektromotor, die het equivalent van 83 pk vermogen biedt. De topsnelheid bedraagt 135 km/u. Volgens de voorlopige cijfers kun je met het 22 kWh-accupack (theoretisch) tot 190 km ver rijden op een lading stroom. Om 80 km verder te komen kun je de accu in 30 minuten bijladen. De aantrekkelijke looks en de kofferbakinhoud blijven hetzelfde als bij de Twingo op brandstof.

Update

Renault heeft deze actie verlengd tot en met 4 januari 2021 maar zolang de voorraad strekt. De uiterste registratiedatum van de Twingo ligt op 30 april 2021.