De super-de-luxe Volvo XC90 Inscription Exclusive krijgt, ten opzichte van de reguliere Inscription-uitvoering, gratis fraaie meeruitrusting mee.

Volvo presenteert een super-de-luxe XC90. Daarvoor neemt het de SUV in Inscription-uitrustingsniveau, een model waarvan de uitrusting toch al niet mis is. Daar voegt het Zweedse merk fraaie extra's aan toe ter waarde van 7.500 euro, zonder dat jij deze hoeft te betalen! Volvo noemt de speciale uitvoering XC90 Inscription Exclusive. 

De meeruitrusting bestaat uit een panoramadak, 360 graden camera, het pack Lighting (full-led koplampen met reinigingsfunctie), nappa lederen bekleding, voorstoelen met ventilatie- en massagefunctie, luchtreiniging, head-up display, en Premium Audio by Harman Kardon.

Dit moois komt bovenop de standaarduitrusting van de Inscription. Denk daarbij aan stoelverwarming, adaptieve cruise control, een dodehoekmonitor, Sensus-navigatie, smartphone-integratie en 20 inch lichtmetalen wielen.

De Inscription Exclusive is een speciale uitvoering van de XC90 Recharge T8 Plug-in Hybrid met een systeemvermogen van 390 pk. Je beschikt hierin over een automaat en All-Wheel Drive. De XC90 biedt zeven zitplaatsen. Omdat de meeruitrusting geheel gratis is, bestel je deze speciale SUV vanaf 87.995 euro. 

Update

Ook de XC90 van modeljaar 2022 is als bovenstaand actiemodel verkrijgbaar - tegen dezelfde, aantrekkelijke voordeelprijs.