Toyota Yaris Cross

De Toyota Yaris is er nu ook als SUV! De Yaris Cross is ter introductie beschikbaar als First Edition, een uitvoering met voordeel op de extra uitrusting.

Maak voordelig kennis met de Yaris Cross. Het nieuwe familielid van de Auto van het Jaar 2021, de Toyota Yaris, biedt alle voordelen van een SUV, maar ook het lage brandstofverbruik en compacte formaat van de Yaris. Ter introductie profiteer je met de Yaris Cross First Edition van 600 euro voordeel op de toegevoegde accessoires. 

Als basis heeft Toyota de Yaris Cross in Active-uitrustingsniveau genomen. Daaraan heeft het toegevoegd led-koplampen en -mistlampen vóór, privacy glass, 17 inch lichtmetalen wielen in 'First Edition'-design, donkere hemelbekleding en een zwarte afwerking aan de onderkant van het dashboard. 

Daarnaast is standaard het nieuwe Toyota Smart Connect-multimediasysteem met touchscreen, draadloze Apple CarPlay en Android Auto, een digitaal instrumentenpaneel, zes audiospeakers en een 4-jarig abonnement op Toyota Smart Connect Services (bediening auto op afstand, real-time navigatie, auto verwarmen of koelen enzovoort). 

Inclusief het voordeel schaf je de benzineversie van de Toyota Yaris Cross First Edition aan vanaf 29.450 euro. Je kunt ook voor een hybride uitvoering kiezen - vanaf 31.250 euro - dan bespaar je als rijder ook op de brandstofkosten. 

Update

Toyota heeft de actie toch verlengd zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn in 2022 ongewijzigd.