Renault Twingo E-Tech Electric Urban Night

De Renault Twingo Urban Night is de nieuwe Série Limitée van de elektrische Twingo. Behalve de extra uitrusting is de specifieke striping aan dit model voorbehouden. 

Er is weer een 'limited edition' van de Renault Twingo E-Tech Electric! Dit keer is het de Urban Night, de stadsauto uitgevoerd met bijzondere striping. Dit komt in twee versies. Je kunt kiezen voor striping 'light' alleen op de C-stijl, zonder meerprijs. Of je bestelt het 'premium pack', waarbij ook het dak en de achterportieren worden voorzien van de geheel eigen strepen. Bovendien kies je de striping in een lichte of donkere kleur, al naar gelang wat het beste past bij de door jouw te bestellen carrosseriekleur. 

Natuurlijk voorziet Renault de Série Limitée Urban Night ook van extra uitrusting. Het verfraait het exterieur met donkere, glanzende 16 inch lichtmetalen wielen, witte accenten in de onderste grille en 'Urban Night X'-markeringen op de kappen van de buitenspiegels. 

Tot slot verblijdt het merk je met het Renault Easy Link-multimediasysteem

Daarnaast krijgt de Twingo dezelfde markeringen op de speciale instaplijsten, op het hoogglans zwarte deel van het dashboard en op de rugleuning van de zwarte voorstoelen, die tevens van witte randen zijn voorzien. Tot slot verblijdt het merk je met het Renault Easy Link-multimediasysteem, waarmee je volledig 'connected' bent. Dit omvat onder meer TomTom-navigatie, Apple CarPlay en Android Auto smartphone-uitwisseling, een inductielader voor smartphones en een achteruitrijcamera met ultrasone sensoren.  

De vanafprijs van deze mooie, beperkt verkrijgbare en elektrische Renault Twingo ligt op 25.470 euro. De aflevering start rond de jaarwisseling.