Peugeot 2008

Tijdens de Happy New Electric Days kun jij je elektrische Peugeot proefrijden én privé leasen tegen een scherp tarief. De dealer helpt je ook subsidie aan te vragen. 

Peugeot luidt het nieuwe jaar in met de Happy New Electric Days. Daarbij kun je voordelig een private lease-contract aangaan voor de elektrische modellen Peugeot e-208 en e-2008. Zo is de e-208 online al vanaf 349 euro per maand te rijden, bij een contract van 60 maanden en 10.000 km/jaar. Voor de e-2008 betaal je vanaf 399 euro per maand. In dit scherpe tarief zijn alle vaste kosten en diensten inbegrepen; je betaalt alleen nog variabele kosten zoals stroom.

Alle voordelen op een rij

  • scherp leasetarief
  • zelf auto samenstellen
  • gratis thuisbezorgd

Normaal gesproken kun je alleen een voorraadauto tegen deze prijs leasen. Dan moet je het doen met de uitvoeringen die beschikbaar zijn. Bestel je nu online, dan kun je jouw droomauto helemaal zelf samenstellen: in de kleur die jij wenst en met de opties die je per sé hebben wilt. Bij het 100 procent online afsluiten van een private lease-contract voor de e-208 of e-2008 krijg je bovendien gratis Private Lease Flex, om tussentijds kosteloos het leasecontract op te kunnen zeggen. 

Je kunt ook een proefrit aan huis aanvragen. De dealer brengt daarbij de auto naar de door jou te kiezen locatie, waar je zelf het plezier van elektrisch rijden kunt ervaren. Ben je akkoord met het afsluiten van een private lease-contract, dan zal de dealer je bij het afsluiten ervan direct helpen om de overheidssubsidie op elektrische auto's aan te vragen. Je auto wordt gratis thuisbezorgd met @Home Delivery.