Opel heeft de prijzen bekend gemaakt van de Insignia OPC. De krachtigste Opel ooit komt als sedan, hatchback en Tourer op de markt en heeft een vanafprijs van 62.350 euro. De orderboeken bij de Opel-dealer zijn per direct geopend.

Opel brengt in de herfst z’n krachtigste model ooit naar de showroom: de Insignia OPC. Met 325 pk en 435 Nm koppel sprint de OPC in zes seconden van 0 naar 100 km/u. De topsnelheid is begrensd op 250 km/u. Verantwoordelijk voor deze prestaties is een opgepepte variant van de bekende 2.8 V6 turbomotor.

De Insignia OPC komt als sedan, hatchback en Tourer op de markt. Die eerste is met een prijs van 62.350 euro het meest toegankelijk. Voor de vijfdeurs vraagt Opel een extra investering van 400 euro. Wens je veel laadruimte, dan is er de Tourer OPC die voor 64.150 euro in de prijslijst staat. Opel opent per direct de orderboeken maar de auto staat pas na de zomer in de showroom.

Met de Insignia OPC biedt Opel een nieuwe optie aan: Recaro ergonomische sportstoelen. Deze zijn uitgevoerd met geperforeerde lederen bekleding en elektrisch verstelbaar. Deze optie kost 2.045 euro en is alleen op de OPC leverbaar.