Hyundai actie

In België heeft de importeur van Hyundai een bijzondere actie lopen. Als je nu een Hyundai Sonata uit voorraad koopt dan krijg je er een nieuwe i10 bij. Voor nog geen 30.000 euro ben je eigenaar van twee gloednieuwe auto’s.

Hyundai heeft in België nog wat Sonata’s op voorraad staan waar het merk vanaf wil. De importeur bedacht daarom een interessante actie: als je een Sonata 2.0 CRDi uit voorraad koopt krijg je er een i10 1.1 Comfort gratis bij. Geïnteresseerden moeten wel snel zijn, er zijn slechts 75 klanten die hiervan kunnen profiteren.

De Sonata 2.0 CRDi staat in België voor 28.999 euro in de prijslijst. De middenklasser heeft 150 pk en is standaard voorzien van zaken als lederen bekleding, volautomatische airconditioning en stoelverwarming. De i10 1.1 heeft 66 pk en heeft standaard stuurbekrachtiging, een radio/cd-speler en ABS.

Als de kopers liever een i10 willen met een sterkere motor of meer luxe dan kan dat tegen bijbetaling. Het is voor het eerst dat een importeur een dergelijke actie voert. Eerder al zagen we de ‘gratis auto’-actie bij verschillende autobedrijven.