Infiniti presenteert op de autoshow van Los Angeles niet alleen de geheel nieuwe M37 maar ook de gefacelifte G37. De wijzigingen zijn minimaal en vooral optisch van aard.

Infiniti geeft de G37 sedan een bescheiden facelift. Vooral de neus is aangepakt, met nieuwe koplampunits, een nieuwe grille en een nieuwe bumper. Het geheel is wat scherper getekend dan voorheen, in lijn met de sportievere G37 Coupé. Het zijn de enige wijzigingen die Infiniti aanbrengt aan de carrosserie, de rest van het ontwerp blijft onaangetast.

In het interieur zijn de aanpassingen eveneens minimaal. We noteren: nieuwe aluminium accenten, rozenhout met een nieuwe, hoogglans laklaag en een vernieuwde middenconsole – overgenomen uit de EX. Infiniti zegt dat de wijzigingen zijn doorgevoerd na feedback van klanten van het merk.

Een nieuwe optie is het entertainment- en navigatiesysteem Connectiviti dat we al kennen uit andere modellen. Ook zijn er drie nieuwe lakkleuren te bestellen. Motorisch en ondersteltechnisch blijft alles bij het oude. In het voorjaar van 2010 komt de vernieuwde G37 sedan op de markt, prijzen worden begin 2010 bekend gemaakt.